L’any 1950 Mr. Joy Archer, creà el Minibasquetbol, com un joc per a que els més petits el practiquessin de tal manera que descobrissin el basquetbol d’una manera agradable i amena.

MG_9795
El bàsquet és un dels esports d’equip més espectaculars i emocionants en l’actualitat. A l’atractiu produït, per la rapidesa i vistositat de les jugades, s’uneix la incertesa del resultat, ja que un partit es pot decidir en l’últim segon.

És un esport molt evolucionat ja que, en funció de les edats, s’ha anat adaptant a les necessitats dels esportistes.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) és la responsable d’aquesta evolució i ha estat la plataforma generadora de noves activitats com són les competicions, trobades, clínics etc… Sempre pensant amb les diferents etapes evolutives dels nens i nenes.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha anat impulsant nous canvis, adaptant l’esport cada cop més a la societat actual, fent canvis en la reglamentació per tal de potenciar la participació de tots els esportistes, formant tècnics, etc.

Per primera vegada en el CE Montseny implantarem programes de Minibàsquet de 3r a 6è i Bàsquet de 1r ESO fins a Batxillerat. I per dur-ho a terme, comptarem amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Consell d’Esport de Barcelona (CEEB).