Aquest dissabte 25 de novembre es commemora el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. El CE Montseny, juntament amb diferents entitats (federacions esportives, clubs) donen el seu suport al Manifest Institucional de la Generalitat de Catalunya.

El Consell Català de l’Esport, un any més, promou el Manifest Institucional i del Món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, que té lloc el dia 25 de novembre. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”, de la Generalitat de Catalunya. La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant les setmanes del 16 al 30 de novembre.

Volem un esport que promogui valors com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, lluny de qualsevol tipus de violència; i des del CE Montseny manifestem la ferma voluntat de treballar per eradicar-la. Per una Catalunya lliure de violències sexuals.

Per adherir-vos automàticament al ‘Manifest del Món de l’Esport 2017’, cliqueu en aquest ENLLAÇ. A més, per donar més difusió a través de les xarxes socials, la Generalitat de Catalunya utilitza les etiquetes #JoTambé i #esportcat per donar més visibilitat al Manifest.